Al tornar del hyter (cabana), la Siw ens ha preparat una barbacoa de salmó per dinar. Aquest peix representa una font d’ingressos important per noruega ja que s’exporta a la resta de països per ser considerat el millor salmó del món. A la tarda, escric unes poques línies del blog i vaig a fer una petita visita a Kirkeness per compte propi.
Per acabar el dia, venen a sopar uns amics de la família, molt simpàtics i entre altres plats, tinc la ocasió de provar el famós cranc Kamthatka, recent pescat, que Andorra només es troba en diminutes conserves, a un preu exorbitant. Es tracta d'una bèstia gegant, amb potes de més de 50 cm, que la Siw ens ha preparat en versió fred i calent. Espectacular!
Per acabar el dia, venen a sopar uns amics de la família, molt simpàtics i entre altres plats, tinc la ocasió de provar el famós cranc Kamthatka, recent pescat, que Andorra només es troba en diminutes conserves, a un preu exorbitant. Es tracta d'una bèstia gegant, amb potes de més de 50 cm, que la Siw ens ha preparat en versió fred i calent. Espectacular!
2 comentaris:
Eis Lazlitoooo!!! Me'n alegro d'aquesta estança amb la gent noruega i catalana, no dubto que t'han cuidat estupendament... que guai!!!!!!!
Molts petons i des d'ací anan-te llegint ja ens téns contents....
Vigila i cuida't la picada de la garrapata... jo sempre havia sentit que si no treus les potes de dins malament.... mira-t'ho bé i cuida't molt bonic...
AnNa
Bueno, de dins, et puc assegurar que van sortir totes les potes, però també el cap i mig cos. Jo crec que aquesta garrapata es va quedar encallada sota la meva aixella i va voler sortir tirant endavant!!! Quina ràbia de bbitxo!!!! Ara ja estic be, i ja he acabat amb els antibiotics.
Una abraçada,
Publica un comentari a l'entrada