Pròximament en aquest blog ...

Com podeu imaginar, no és sempre fàcil trobar una connexió a Internet i sobretot no és gens fàcil trobar el moment per redactar les meves aventures. Clar que podria escriure d’una forma més informal i ràpida, però els que em coneixeu sabeu que tinc aquest toc perfeccionista que no em deixa fer les coses a mitges.

Per tot això, he decidit que continuaré escrivint el relat del meu viatge un cop arribi a Andorra. Tinc moltes coses a explicar sobre els països que he visitat, les coneixences i les aventures: Polònia, Txèquia, Ungria, Rumania, Grècia, Macedònia, Kossovo, Serbia, Croàcia, Eslovàquia, Àustria, Itàlia, França, Andorra.

En la mesura del possible, acabaré el relat amb unes conclusions del viatge: Què ha representat per mi fer la volta a Europa, en moto i en solitari?

Tot això, i molt més, pròximament en aquest blog ...


4 comentaris:

Diana VP ha dit...

Hola Lazlo
caram amb el viatge! ara he mirat el teu blog i la ruta que has fet i que et queda. Deu ni do... Que xulo vaja!!
espero que estiguis molt i molt bé,
una abraçada,

D.

Unknown ha dit...

I'm a little disappointed that we will have to wait to read the rest of your adventures and see more photos of your trip, but I'll be patient. I'm sure it will be worth the waiting!

Jose And ha dit...

Lazlo tio, volem saber més de les teves aventures. Vinga home!!! dona algún detallet més.

Moltíssima sort estiguis a on estiguis!!!

Anònim ha dit...

Hola nou a aquesta pàgina web Im i jo volia dir hola. Això pot ser un gran lloc web i me n'alegro im em vaig unir. Nou en aquest bloc, gràcies per la benvinguda. Acabo d'arribar a aquest meravellós bloc i volia presentar-me a tot el món. Això realment és com un lloc d'internet excel · lent.