8. Zurich - 23 de juny del 2009

Comença la meva aventura en solitari i decideixo anar a Zurich per visitar una gran ciutat abans de creuar la frontera alemana. Trobo lloc en un alberg i comparteixo habitació amb 3 persones més, però l’experiència és un desastre perquè una d’elles ronca tota la nit de manera insuportable. No és la millor manera de començar el viatge en solitari i decideixo canviar d’hotel per estar més al centre i per agafar una habitació individual.

Tinc el moral una mica baix, fins que m’adono que aquest és el viatge que he escollit. Si hagués volgut la facilitat, podia haver triat el turisme “polsera”, en un hotel 4 estrelles, a l’altre costat de l’Atlàntic, amb totes les despeses pagades i amb zero mal de caps. Però buscava alguna cosa diferent i llavors, ara toca ser valent i superar la situació.

Amb aquest nou plantejament, passejo vora del canal que travessa Zurich (veure foto) i començo tot just a gaudir de la ciutat. A més, tinc tot el temps per treure profit de la càmera sense dependre d’algú que m’esperi i això és un luxe per un fotògraf amateur. Soc conscient que encara no he entrat de ple en el meu viatge, però he fet un pas en la bona direcció. Demà serà un altre dia i un altre país.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
m'encanta que hagis passat per aquestes terres ja "meves" (adoptades clar!)

segur que estàs disfrutant dels paisatges tan verd intens que tenim "els suissos"!

petons!
D.

Lazlo Sasplugas Requena ha dit...

Ostres ostres ostres, ... Sí que va en serio això.

Doncs sí, Suïssa em va agradar molt, excepte Zurich que potser vaig tenir mala sort.

Diana VP ha dit...

HOLA!!!
si realment per mi Suïssa és molt bonica i verda com també totes aquestes zones per on passes... De fet, Nord Europa és verda, fresca i humida i Espanya es marrónosa, calurosa i seca (Catalunya esta entremnig, no?)
;)

D.