31. Que els hi donen de menjar a les noies escandinaves? - 17 i 18 de juliol del 2009

Les previsions meteorològiques són bastant desfavorables, amb pluja i fred com a única perspectiva pels propers dies. Llavors decidim travessar les illes Lofoten i avançar en direcció a Nordkapp el més ràpidament possible per intentar escapar de la grisor.

El ferry, que ens porta d’Andenes a Gryllefjord també pateix les inclemències del temps, a tal punt que des del bar es pot veure la línia de mar oscil·lar entre la part inferior i la part superior de la finestra amb una cadència incessant.

A un moment donat, decideixo sortir al pont, on malgrat la boira i el fred, unes noies escandinaves prenen la fresca, vestides d’una samarreta i d’uns pantalons exageradament curts, peces de roba que contrasten amb la meva armadura de motociclista que no deixa ni un centímetre de pell a l’aire lliure. No tardo ni cinc minuts a tornar a cobert, fent esses per el pont, degut al moviment exagerat del vaixell i humiliat per la meva manca de resistència al fred davant aquestes noies autòctones. Què els hi deuen donar de menjar a les noies escandinaves?