38. Cranc gegant Kamthatka – 23 de juliol del 2009

Al tornar del hyter (cabana), la Siw ens ha preparat una barbacoa de salmó per dinar. Aquest peix representa una font d’ingressos important per noruega ja que s’exporta a la resta de països per ser considerat el millor salmó del món. A la tarda, escric unes poques línies del blog i vaig a fer una petita visita a Kirkeness per compte propi.

Per acabar el dia, venen a sopar uns amics de la família, molt simpàtics i entre altres plats, tinc la ocasió de provar el famós cranc Kamthatka, recent pescat, que Andorra només es troba en diminutes conserves, a un preu exorbitant. Es tracta d'una bèstia gegant, amb potes de més de 50 cm, que la Siw ens ha preparat en versió fred i calent. Espectacular!

2 comentaris:

AnNa ha dit...

Eis Lazlitoooo!!! Me'n alegro d'aquesta estança amb la gent noruega i catalana, no dubto que t'han cuidat estupendament... que guai!!!!!!!

Molts petons i des d'ací anan-te llegint ja ens téns contents....

Vigila i cuida't la picada de la garrapata... jo sempre havia sentit que si no treus les potes de dins malament.... mira-t'ho bé i cuida't molt bonic...

AnNa

Lazlo Sasplugas Requena ha dit...

Bueno, de dins, et puc assegurar que van sortir totes les potes, però també el cap i mig cos. Jo crec que aquesta garrapata es va quedar encallada sota la meva aixella i va voler sortir tirant endavant!!! Quina ràbia de bbitxo!!!! Ara ja estic be, i ja he acabat amb els antibiotics.

Una abraçada,